De functionaliteiten van de Apple Watch Series 5

De functionaliteiten van de Apple Watch Series 5

Apple innoveert! Naast de iPhone 11 en iPhone 11 Pro is er ook een nieuwe Apple Watch, de Apple Watch Series 5. Wat kun je daar nu allemaal mee? In deze blog lichten we een paar van de tofste functies uit!
Productief thuiswerken in een rustige omgeving Lezen De functionaliteiten van de Apple Watch Series 5 4 minuten Volgende Gerucht, AirPods 3?

Apple innoveert! Naast de iPhone 11 en iPhone 11 Pro is er ook een nieuwe Apple Watch, de Apple Watch Series 5. Wat kun je daar nu allemaal mee? In deze blog lichten we een paar van de tofste functies uit!

Personal coach

Deze nieuwe Apple Watch is jouw personal coach. Hij houdt alles bij op het gebied van je gezondheid. Net als op de ‘gezondheid’ app op de normale IPhone zit er een stappenteller op en houdt hij je verbrande calorieën, hartslag en ademhaling bij. Een extra functionaliteit die de Apple Watch onderscheidt is dat hij ieder uur een melding geeft als herinnering om even te gaan staan en minstens 1 minuut te bewegen. Super handig als je bijvoorbeeld op kantoor werkt en je langdurig zit.

Sportbuddy

Je Apple Watch is erg gemakkelijk te gebruiken tijdens het sporten. Naast de standaard workout app waar de Watch over beschikt, zijn er ook verschillende fitness apps beschikbaar. De Watch houdt alle workouts die je uitvoert bij en zet de resultaten in de ‘gezondheidsapp’. In deze app houd je al je statistieken bij en kun je de vooruitgang bijhouden. Workouts

Easy

Al jouw Apple-devices zijn makkelijk te besturen vanaf jouw pols. Luister je muziek op je Iphone? Dan klik je vanaf je Apple Watch super makkelijk door naar het nieuwe nummer op Spotify. Kijk je een film op je Apple tv of Ipad? Ook deze kun je gemakkelijk terug spoelen of op pauze zetten via je pols.

Always on

Wat is nu de grote vernieuwing van de Series 5 ten opzichte van de eerdere series? Dat is het always on-display. Zoals de naam het eigenlijk al zegt, betekent dit dat het scherm van de smartwatch voortaan altijd aanstaat, in tegenstelling tot de Watches die hiervoor uitkwamen. Daardoor is de wijzerplaat altijd zichtbaar en hoef je dus niet eerst je Watch aan te zetten voordat je de tijd af kunt lezen.

Zuinig

Dat het scherm van de smartwatch voortaan altijd aanstaat, mag natuurlijk geen aanslag op de levensduur van de accu zijn. Ook daar heeft Apple aan gedacht. Dit betekent dat het horloge nog steeds reageert als je met je pols draait en het scherm actief wordt zoals alle andere Watches ook al deden. Draai je het horloge weer weg, dan wordt het scherm minder helder en ververst het scherm zich nog maar één keer per minuut. Dat is genoeg voor de Watch om de juiste tijd aan te geven en op deze manier vraagt het veel minder van de accu.

Always on Aplle

Wijzerplaat

Bovendien zijn er ook nog wat mooie effecten toegevoegd om de Watch nog meer op te laten vallen als het scherm weer actief wordt. Zo is er een nieuwe Meridian-wijzerplaat toegevoegd, die schakelt tussen een witte en zwarte achtergrond.  Ook worden de cijfers op de wijzerplaat met kleuren opgevuld als het scherm weer oplicht.

Elegant met Oblac

Je kunt je Apple Watch dus voor van alle gelegenheden gebruiken. Het is natuurlijk ook een erg mooie accessoire. Een exclusief en innovatief horloge, verdient ook een bandje dat minstens net zo bijzonder is.

De leren bandjes van Oblac geven je Apple Watch een elegante uitstraling en laten je Apple Watch nog beter tot zijn recht komen. De leren bandjes van Oblac zijn door ervaren ambachtslieden met liefde gemaakt van eersteklas kalfsleer. Daarnaast kan je zelf je kleur van je connector kiezen!

Connectors

Klik hier en maak keuze uit ons brede assortiment, maak jou Apple Watch compleet!

 

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.