Werk in stijl

De nieuwste collectie oblac kantoor accessoires

Bij Oblac zijn we de werkruimte niet vergeten en hebben we nieuw licht gegeven aan onze collectie. Wij hechten veel waarde aan een stijlvolle en functionele werkruimte. Onze motto is: "werk in stijl". De werkruimte is immers een omgeving waar veel tijd wordt besteed. Onze designers hebben hiervoor een selectie van stijlvolle en functionele kantoor accessoiressen samen gesteld. Om de kwaliteit te waarborgen is gebruik gemaakt van de mooiste ledersoorten en de beste materialen.

Lederen bureau onderlegger

De lederen bureau onderlegger, een onmisbaar accessoire wat thuis hoort op elk bureau. Niet alleen om de bureau te beschermen tegen krassen, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. De werkplek/bureau is een plek waar hard wordt gewerkt en een visitiekaartje is van je kantoor. Een professionele uitstraling is dan ook een must! De bureau onderlegger van Oblac is gemaakt van echt antiek kalfsleder. Dit geeft de grote deskmat (91,2 x 48 cm) een authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat de bureau onderlegger uniek is. 

Lederen muismat

De kantoor accessoires van Oblac wordt verder aangevuld met de lederen muismat. In elke werkruimte wordt gebruik gemaakt van een computer of laptop. Een degelijke muismat is dan ook volgens ons belangrijk. Er moet snel en hard gewerkt worden! Voor de muismat van Oblac is gebruik gemaakt van de mooie en vooral functionele ledersoort Floater. De computermuis glijdt letterlijk over de muismat. Niet te vergeten is de mooie design van de Oblac muismat, klassiek en elegant. 

Lederen smartphone en tablet stand

De designers van Oblac hebben verder een lederen smartphone en tablet standontwikkeld. Onmisbaar op bureau tijdens het werken. Ideaal geschikt om tijdens werktijd de privé en/of zakelijke telefoon en/of tablet in de gaten te houden. Wanneer hard gewerkt wordt, is er soms geen tijd om de telefoon telkens te pakken. De stand houdt de smartphone of tablet rechtop, zodat ten alle tijde overzichtelijk gewerkt kan worden.  Momenteel zijn de stands beschikbaar in de kleuren antiek bruin en antiek zwart en is een groot gedeelte van hoogwaardig hout gemaakt met daarnaast ook twee penhouders in het lederen gedeelte. De zwarte stand van Oblac is overigens mooi te combineren met een zwarte bureau onderlegger van Oblac en een zwarte muismat van Oblac, welke allemaal in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn in onze webwinkel. De stand is ook ideaal geschikt als geschenk, door de luxe verpakking.

Best Sellers