Gerucht, AirPods 3?

>Het gerucht gaat al een tijdje, de nieuwe Apple AirPods 3. Maar wanneer komen ze nu uit en wat zijn de nieuwe functies? In deze blog vertellen wij je er meer over.

Derde generatie Airpods

>Als we de geruchten moeten geloven duurt het nog wel even voor de nieuwe AirPods uitkomen. Apple werkt aan de derde generatie, die in de eerste helft van 2021 in massaproductie gaan.

Functies AirPods 3

>De AirPods 3 krijgen een System-in-Package, zoals nu al wordt gebruikt voor de AirPods Pro. Dit vervangt de huidige componenten van de twee generatie AirPods. Dit is dan ook gelijk de grootste vernieuwing, het uiterlijk blijft hetzelfde, zoals de ook geruchten spreken.

Hoe speelt Oblac hierop in

>Alleen voor het design hoef je het dus niet te doen. Apple komt met dit nieuwe model omdat de vraag naar de tweede generatie AirPods afneemt aangezien iedereen die AirPods wil hebben ze tegen die tijd al heeft. Of je dus voordeliger uit bent met deze nieuwe AirPods is nog even de vraag.

>Aangezien het uiterlijke design niet veranderd blijven ook onze leder AirPod cases gewoon geschikt voor deze nieuwe upgrade. Onze cases bieden niet alleen een goede bescherming maar zien er ook nog is heel erg trendy uit, zo is jou look compleet!

>Voorlopig dus nog even geen nieuwe versie van de AirPods, maar is er dan niets meer om naar uit te kijken? Toch wel, volgens bronnen schijnt het dat Apple eind 2020 met een High-end koptelefoon uitkomt. Dus nog even geduld!

Best Sellers