Jaarlijkse Apple evenement; hele reeks nieuwe producten

Apple bereidt zoals de geruchten gaan een hele reeks nieuwe producten voor op het jaarlijkse Apple-evenement in de herfst, waaronder een frisse nieuwe iPad Air met een edge-to-edge display, een betaalbare Apple Watch-ingang en luxe koptelefoons.

iPhone 12

Ook schijnt het volgens geruchten zo te zijn dat Apple grootse plannen heeft voor de iPhone 12. Er wordt gezegd dat het bedrijf dit jaar bestellingen heeft geplaatst voor ten minste 75 miljoen 5G-handsets. Volgens het rapport zou dat aantal in (eind) 2020 80 miljoen eenheden kunnen bereiken.

In navolging op de roddels die sinds december vorig jaar de ronde deden, schijnt het nu zo te zijn dat Apple dit najaar vier nieuwe iPhone modellen zal lanceren. Elk met OLED-schermtechnologie en 5G connectiviteit. de standaar "iPhone" varianten zullen verkrijgbaar zijn in de formaten 5.4 en 6.1 inch, terwijl een "Pro" opstelling bestaat uit 6.1 en 6.7 inch opties, waarvan de laatste is uitgerust imet de LiDAR scanner van Apple.

Medewerkers die de nieuwe iPhone's testen zeggen dat het 6.7 inch scherm een van de meest opvallende verbeteringen van het jaar is. Terwijl anderen opmerken dat 5G netwerken de datasnelheden niet veel verbeteren. Het rapport bevestigd verder de recente geruchten dat een donkerblauwe kleurkeuze de 'Midnight Green' kleur van vorig jaar zal vervangen.

iPad Air

Apple is ook van plan om een nieuw iPad Air model te lanceren dat hetzelfde ontwerp heeft als de iPad Pro series van het bedrijf. Hoewel het rapport verder geen details over het apparaat zelf biedt, suggereerde een lek vorige week dat de opnieuw ontworpen tabled Touch ID verschuift naar de aan / uit schakelaar. Hierdoor is er geen home knop meer nodig. Die beweringen volgen op voorspellingen van analisten Ming-Chi Kuo, die Apple in mei ertoe aanzette eind dit jaar een 10.8 inch iPad versie en een vernieuwde iPad mini uit te brengen.

Dit is alvast een voorproefje op een reeks nieuwe producten die Apple op het event zal uitbrengen. Of het bij deze producten blijft is nog even afwachten. Zoals het nu lijkt hebben we een goed vooruitzicht!

Best Sellers