Tips bij het kopen van een kwalitatieve leren iPhone 12 hoesje

In 2020 heeft Apple de iPhone 12 series gelanceerd. De kosten variëren per model en geheugen, maar de prijs loopt aardig op. En wat als u per ongeluk uw mobiel laat vallen? Reparatiekosten zijn wel het laatste wat u van uw saldo af wilt zien. Dan is een telefoonhoesje een goede oplossing om dat laatste te voorkomen. Bij Oblac bieden wij een groot assortiment telefoonhoesjes aan voor de iPhone 12 series in diverse kleuren en functies aan. Zo heeft u de keuze uit een backcover of toch liever een 2-in-1 case? Het maakt niet uit wat uw stijl is, in dit artikel helpen wij u graag op weg!

Overzicht

  1. Kwaliteit en prijs
  2. Functie
  3. Onze aanbevelingen
  4. Personalisatie (voor consumenten en bedrijven)

1. Kwaliteit en prijs

Als eerst wilt u natuurlijk een hoesje dat van goede kwaliteit is. Laten wij beginnen bij het materiaal van het product. Leer, natuurlijk! Maar wist u dat er verschillende soorten type leer bestaat. Een paar voorbeelden: rundleer, buffelleer, kunstleer, kalfsleer en nog veel meer. Alle soorten hebben voor- en nadelen. Wij hebben bewust gekozen voor kalfsleer aan de buitenkant en suède aan de binnenkant.

  • Kalfsleer staat bekend voor zijn duurzaamheden en de soepele en fijne structuur.
  • Suède heeft een luxe uitstraling en is erg soepel materiaal. Helaas heeft het wel zijn nadelen. Suède is vlekgevoelig en minder duurzaam in vergelijking met kalfsleer. Daarom wordt het voor de binnenkant gebruikt, zodat u langer kan genieten van uw aankoop.

Het maken van de Apple telefoonhoesje wordt gedaan in ons atelier in Turkije. Het wordt handgemaakt door ambachtslieden. Professionals met een oog voor kwaliteit.

Naast kwaliteit is prijs ook een belangrijke factor voor het kiezen van een telefoonhoesje. Als u op Google zoekt naar "Leren iPhone 12 hoesjes", dan ziet u dat de prijzen erg verschillen van € 20,- tot en met € 70,-. Hoeveel u wilt en kan uitgeven bepaalt u uiteraard zelf, maar houdt wel rekening of het kwaliteit op lange termijn waard is of niet. Als u in onze webshop rondkijkt ziet u dat de prijzen van de iPhone 12 hoesjes kunnen beginnen van € 34,- en oplopen tot € 69,-. Hierdoor zijn wij met de beste kwaliteit vertegenwoordigd in elk prijssegment. Deze prijs hanteren wij door het gebruik van 100% echt kalfsleer en kwaliteit. 

2. Functie

Bij Oblac heeft u de keuze uit twee verschillende soorten leren telefoonhoesjes:

  1. Magic Case
  2. Flex Cover

Magic Case

De Magic Case is een variatie van de Book Case. Het is zoals de naam al doet vermoeden een "boek". Het heeft een flapt dat het scherm (voorzijde) van uw mobiel bedekt. De Book Case kan door middel van een flap worden gebruikt als een standaard, zodat uw mobiel recht op kan staan. Het enige verschil met een Magic Case is dat een Magic Case zowel een Back Cover als een Book Case bevat.

In de Book Case heeft u mar liefst 5 kaartvakken met RFID-bescherming. Dit zorgt ervoor dat radiogolven worden geblokkeerd en zo voorkomt u dat criminelen uw gegeven stelen of uw geld van u bankrekening onopgemerkt afschrijven. Zo kunt u gewoon veilig uw bankpasjes, ID-kaart en creditcard meenemen.

Daarnaast bevat de Magic Case een magnetisch afneembare Back Cover. Zo kunt u wanneer nodig uw Back Cover loskoppelen van uw Book Case en is draadloos opladen mogelijk. Dus eigenlijk heeft u 2 producten in 1!

Magic Case - Oblac - Cognac Bruin

Flex Cover

De Flex Cover is een variatie van de Back Cover en een optie als u de Magic Case te zwaar of te groot vindt, maar toch ergens 1 of 2 pasjes kwijt wilt. Erg handig als u bijvoorbeeld tijdens pauze naar een winkel wilt gaan en wat eten wilt halen. U hoeft alleen uw mobiel mee te nemen, want uw betaalpasjes zitten al in het hoesje. Het is een minimalistisch hoesje en licht van gewicht, maar tegelijkertijd ook heel functioneel. Het biedt extra bescherming doordat de randen worden beschermd van elastische TPU. De Flex Cover is bestendig tegen kleine stoten en vallen.

Flex Cover - Cognac Bruin

 

3. Onze aanbevelingen

Oké perfect! Als het goed is heeft u nu een goed beeld van wat u wilt. U heeft gekeken naar een goede reële prijs en wat voor soort telefoonhoesje u wilt. Nu nog alleen kijken naar de kleur. Misschien heeft u al inmiddels een keuze gemaakt en is deze stap overbodig. Het kan ook zijn dat u nog steeds niet weet welke kleur u wilt. Gelukkig heeft u verschillende manieren om een iPhone 12 hoesje te kiezen. U  kunt contact met ons opnemen voor persoonlijk advies en u kunt hieronder de verschillende categorieën en de verschillende kleuren telefoonhoesjes bekijken:

4. Personalisatie (voor consumenten en bedrijven)

De laatste stap. U heeft uiteindelijk het juiste iPhone 12 leren hoesje gekozen waar u zich goed bij voelt. U kunt kiezen om het nu te bestellen of het te laten personaliseren. Voor extra € 14,95 heeft u de optie om uw eigen of iemand anders zijn naam of initialen te laten laseren. Een perfect cadeau voor uzelf of die speciale persoon.

Bedrijven hebben de optie voor een offerte op maat. Wij leveren specifiek maatwerk en geven ook de mogelijkheid om onze leren producten met bedrijfsnaam, slogan, logo en bijbehorende verpakking te laten personaliseren. Zo laat u uw personeel zien hoeveel u hen waardeert met deze relatiegeschenk!

Best Sellers