Een kantoor moet een plek zijn waar je je thuis voelt en waar je geïnspireerd en geconcentreerd kan werken. De inrichting van een kantoor komt daarom nauw. Wil jij je kantoor of werkplek voorzien van een stijlvolle uitstraling? Dan is een luxe bureauonderlegger (of bureau placemat) van Oblac een perfecte optie. De leren bureauonderleggers van Oblac geven je kantoor karakter, uitstraling en stellen jou daarmee in staat om nog betere prestaties te gaan leveren. De hoogwaardige afwerking van deze bureau onderleggers zorgen niet alleen voor de luxe uitstraling, maar ook voor een comfortabele manier van werken. Hierdoor is een bureauonderlegger van Oblac de ideale optie om met plezier naar je werk te gaan, om daar in een fijne omgeving je beste werk te leveren.

Bureau onderlegger

Extra groot formaat

Leather Desk Mat - Burnished Black

Oblac

Leather Desk Mat - Burnished Black

€143,20 €179

Bureauonderlegger

De kleinste details maken het grootste verschil

Een bureau onderlegger doet idealiter twee dingen; het geeft je kantoor een luxe uitstraling en het is functioneel om op werken. De bureauonderleggers van Oblac slagen in beide. De bureau legger is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor. Het werken moet zo makkelijk mogelijk gemaakt worden, onder andere met gebruik van een bureau onderlegger. Daarnaast moet hard werken beloond worden, zo vinden wij. Dit type bureau onderlegger draagt daar zijn steentje aan bij, doordat jij je senang voelt in je kantoor. Alle onderleggers hebben een stijlvolle en chique uitstraling, en zien er tot in detail fantastisch uit. De bureauonderleggers zijn gemaakt van premium eersteklas kalfsleder, en zorgen daarmee voor een optimale bescherming van je blad op je werkplek.

Bureau onderleggers
Bureau onderlegger

Bureau onderlegger

Leather desk mat

Leather Desk Mat - Burnished BlackLeather Desk Mat - Burnished Black
On sale

Leather Desk Mat - Burnished Black

€143,20 €179
Bureau Onderlegger Leder - Cognac BruinBureau Onderlegger Leder - Cognac Bruin
On sale

Bureau Onderlegger Leder - Cognac Bruin

€143,20 €179
Bureau Onderlegger Leder - Antiek BruinBureau Onderlegger Leder - Antiek Bruin
On sale

Bureau Onderlegger Leder - Antiek Bruin

€143,20 €179
Bureau Onderlegger Leder - Tiguan GrijsBureau Onderlegger Leder - Tiguan Grijs
On sale

Bureau Onderlegger Leder - Tiguan Grijs

€143,20 €179

Bureau Placemat

Hoogwaardig Leer

Het mag voor zich spreken dat de Oblac bureau legger met de hand is gemaakt. Dit wordt gedaan door echte ambachtslieden. Daarbij is deze bureauonderlegger afgewerkt met hoogwaardig premium kalfsleer. Daarmee draagt het ook weer bij aan een superieur werkcomfort. De onderkant is van antislip, zodat je er tijdens het werken vanuit kan gaan dat de bureau onderlegger niet gaat schuiven. De belangrijkste eigenschappen van deze bureau onderleggers zijn de volgende. Allemaal zijn ze handgemaakt van 100 procent echt leer, wat je ook direct voorziet van een duurzaam exemplaar. Het formaat van de bureau onderlegger is extra groot. Het is mogelijk om de bureau onderlegger te laten personaliseren. Hij is meer dan geschikt voor thuiswerken en bovendien zeer comfortabel om op te schrijven.

Bekijk alle bureau onderleggers

Bureau onderlegger op maat

Personaliseer je bureau onderlegger

In principe bieden we standaard bureau placemats aan in ons assortiment. Maar bij Oblac hebben we samenwerkingen met andere bedrijven in ons DNA zitten. Daarom willen we ook graag voldoen aan eventuele specifieke wensen en verwachtingen van bedrijven. Wanneer jij voor je personeel een bureau onderlegger (of bureau placemat) aanschaft, dan kan je deze op maat laten maken. Ook is het dan mogelijk om deze te laten personaliseren. Op deze manier wordt een bureau onderlegger (of bureau placemat) ook direct een ideaal relatiegeschenk, waarmee je mensen laat zien hoeveel ze je waardeert. Wij zijn de perfecte partner voor leren kantoor accessoires. Je kunt bij ons dan ook terecht voor allerlei unieke lederwaren, die ook ideaal geschikt zijn voor jezelf, voor je bedrijf of voor je collega’s. Wij kunnen altijd specifiek maatwerk leveren, wat overigens geldt voor al onze lederwaren. Daarbij kan je ook altijd een bedrijfsnaam, logo, slogan kwijt op de bureau legger of eventueel op de bijbehorende verpakking. Het maakt hierbij niet uit of je één product nodig hebt, of meerdere. Wij kunnen het altijd realiseren. 

Bekijk de mogelijkheden

Gepersonaliseerde bureau onderlegger met initialen of logo

We hebben het al een aantal keer benoemd; het is mogelijk om jouw leren producten te laten personaliseren bij Oblac. En dat geldt ook voor bureau leggers of bureau placemats. Wij bieden hierbij lasergravure aan. 

Waarom zou je een product laten personaliseren? Op deze manier maak het nog wat meer van jezelf. Je bedrijf heeft hierdoor direct een meer professionele uitstraling. Ook is het hierdoor een perfect relatiegeschenk.

Met lasergravure is het mogelijk om een heel persoonlijk design toe te voegen aan je bureauonderlegger (of bureau placemat). Hierbij kan je bij ons zonder limiet tekst toe voegen aan je bureau onderlegger. Ook is het vaak mogelijk om een afbeelding of een logo te laten graveren. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan kunnen wij zo snel mogelijk beoordelen of jouw aanvraag voor een logo of afbeelding op je bureau onderlegger mogelijk is. Het gevraagde design voor de bureau onderlegger (bureau placemat) wordt door de laser permanent uitgewerkt op het leer. Het is hierbij niet verstandig om echte foto’s, gekleurde foto’s of portretten te gebruiken. De details kunnen namelijk vervagen. Mocht het helaas niet mogelijk zijn om jouw gewenste design op een bureauonderlegger (bureau placemat) te laseren, dan nemen wij contact met je op.

Bureau onderlegger personaliseren

Shop now