Altijd gratis bezorgd!
Volledig kalfsleer
Natuurlijk en Duurzaam


Wij hebben elegante Apple Watch bandjes voor elke vrouw met een Apple smartwatch. Een Apple Watch is voor veel vrouwen de eerste keuze in smartwatches. Het is een elegant en functioneel accessoire, dat je de hele dag helpt bij het organiseren van je veelzijdige leven. Ook is de Apple Watch een onmisbare tool voor het tracken van je gezondheid. Als je dit stijlvolle horloge hebt aangeschaft, zoek je daar natuurlijk een mooi en kwalitatief bandje bij. Het liefst een bandje dat overdag niet misstaat tijdens zakelijke afspraken, maar dat ook goed tot zijn recht komt als je ‘s avonds de deur uitgaat voor een drankje. Onze handgemaakte Apple Watch bandjes van kalfsleer uit Istanbul zijn dan precies wat je zoekt.

Kwalitatieve dames Watch bandjes

Deze lederen polsbandjes zijn een kwalitatief verlengstuk van je hoogwaardige smartwatch. Wanneer je de duurzame horlogebandjes om je pols draagt, zie en voel je de liefde die erin is gestopt door de ambachtslieden die ze maakten. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en kleuren. Kies nude roze voor een lieflijke uitstraling en croco groen als je je horloge wilt laten opvallen, of ga voor een van de vele andere looks. De Apple Watch bandjes voor vrouwen zijn beschikbaar in Classic- en Slim-modellen. Die laatste zijn wat smaller en daarom bij uitstek geschikt voor dames.

Apple Watch bandjes vrouw bestellen

Koop direct je dames Apple Watch bandje in onze webshop! Je hebt hem dan al binnen enkele dagen in huis. Wanneer je het bandje aan de winkelwagen gaat toevoegen, heb je ook nog de keuze uit een connector en gesp in verschillende kleuren. Ook deze details kun je dus volledig afstemming op de totale look van je smartwatch. Betalen gaat eenvoudig met een van de vele betaalmethodes, zoals PayPal, iDEAL, creditcard of Apple Pay.

Ook interessant:

Leren telefoonhoesje | Apple Watch bandje | Leren bureau accessoires | Contact

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.