OVER ONS

De kleinste details maken
het grootste verschil.

Founder image

Het begin

In 2016 werd het idee van Oblac geboren. Twee goede vrienden richten het merk Oblac op met de overtuiging dat de kleinste details het grootste verschil maken. Vanuit de passie voor tech en de werkomgeving begonnen zijn met het ontwerpen van modern, praktische en kwalitatieve accessoires voor de werkomgeving, iPhone en iWatch. Een combinatie van elementen waar de mensen dagelijks gebruik van maken en dus een moment om hoogwaardig vakmanschap in te zetten voor de finishing touch.

Onze Missie

Wij geloven dat de kleinste details het grootste verschil maken. Met een moderne uitstraling gaan we altijd met de tijd mee. Bij Oblac werken we sinds 2016 nauw samen met de allerbeste ambachtslieden uit Istanbul met als doel een ongeëvenaard product neer te zetten. Deze laten je niet alleen fijner werken, maar maken je tegelijkertijd ook gelukkiger.

Met ons gepersonaliseerd aanbod kan je ook je lederwaren personaliseren. Voeg je eigen initialen, naam of afbeeldingen toe en creëer een unieke belevenis. Uiteraard zijn onze lederwaren ideaal geschikt als geschenk,

Product image
Founder image

Volledig Kalfsleer

Wij maken gebruik van volledig kalfsleer wat resulteer in een lange, natuurlijke en duurzame levensduur. Al onze producten worden met oog voor detail met de hand gemaakt en met exacte precisie afgewerkt. Een ware masterpiece afkomstig van de hand van een ervaren artisan.

De klant staat bij Oblac hoog in het vaandel. Immers zijn onze klanten het kostbaarste onderdeel van ons merk. We houden het dus altijd persoonlijk en hechten veel waarde aan originaliteit en blijven vernieuwend.

icon image

Hoogwaardig vakmanschap

Elk product wordt met precisie met de hand gemaakt door ervaren artisans.

icon image

Volledig kalfsleer

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardig Full Grain kalfsleer.

icon image

Wereldwijze verzending

Wij bieden wereldwijde gratis en snelle verzending aan.

Section