De Apple Watch bandjes zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Maar wat bij alle Apple Watches hetzelfde blijft, is de keuze van het leer voor het bandje. Wij hebben daarom verschillende collecties ontworpen, elk met hun eigen unieke leersoort en uitstraling. Ontdek alle collecties Apple watch bandjes van Oblac.

Ontdek de zachtheid

Smooth leer

Ontdek het tijdloze gevoel en de klassieke uitstraling van glad leer. Een verfijnde klassieker, elk stuk is met de hand gemaakt, tot in het kleinste detail.

Ervaar het unieke karakter

Antiek leer

Gemaakt van zacht en duurzaam leer, heeft deze leersoort een aantrekkelijk patroon dat met de tijd meegaat. Laat je stijl los en geef je Apple Watch een beetje eigenzinnigheid met een bandje uit deze exclusieve antieke collectie.

Een nieuwe klassieker

croco leer

Welkom in de wereld van Apple Watch bandjes van croco leer. Deze zorgvuldig vervaardigde bandjes zijn speciaal ontworpen voor je Apple Watch met unieke kleuren en texturen die je stijl aanvullen, zodat je elk avontuur in stijl kunt aangaan.

De perfecte smalle afwerking

Slimme bandjes

Onze Apple Watch slim collectie is ontworpen om comfortabel en discreet te zijn. Met een dunner bandje is dit bandje op maat gemaakt voor de moderne vrouw die haar technologie graag ingetogen wil houden.

apple watch collecties

Apple watch kleuren

Gratis keuze connectors en gesp

De Apple Watch is beschikbaar in verschillende kleuren. Wij bieden alle verschillende connectors en bevestiging die passen bij jouw stijl en behoeften in combinatie met de kleur van de Apple Watch. De connectors en gesp zijn bieden wij geheel kosteloos aan en kunnen worden gekozen op de desbetreffende productpagina van de Apple Watch bandjes.

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.