In 2016 werd het idee van Oblac geboren. Twee goede vrienden richten het merk Oblac op met de overtuiging dat de kleinste details het grootste verschil maken. Vanuit de passie voor tech en de werkomgeving begonnen zij met het ontwerpen van moderne, praktische en kwalitatieve accessoire voor de werkomgeving, iPhone en iWatch. Een combinatie van elementen waar de meeste mensen dagelijks gebruik van maken en dus een moment om hoogwaardig vakmanschap in te zetten voor de finishing touch.

De kleinste details maken het grootste verschil

Wij geloven dat de kleinste details het grootste verschil maken. Met een moderne uitstraling gaan we altijd met de tijd mee. Bij Oblac werken we sinds 2016 nauw samen met de allerbeste ambachtslieden uit Istanbul met als doel een ongeëvenaard product neer te zetten, die je niet alleen fijner laat werken maar tegelijkertijd ook gelukkiger maakt. 

Met ons gepersonaliseerd aanbod kan je ook je lederwaren personaliseren. Voeg je eigen initialen, naam of afbeeldingen toe en creëer een unieke belevenis. Uitaard zijn onze lederwaren ideaal geschikt als geschenk.

Kleinste details maken het grootste verschil

Volledig kalfsleer; Natuurlijk en Duurzaam

Wij maken gebruik van volledig kalfsleer wat resulteert in een lange, natuurlijke en duurzame levensduur. Al onze producten worden met oog voor detail met de hand gemaakt en met exacte precisie afgewerkt. Een ware masterpiece afkomstig van de handen van een ervaren artisan.

De klant staat bij Oblac hoog in het vaandel. Immers zijn onze klanten het kostbaarste onderdeel van ons merk. We houden het dus altijd persoonlijk en hechten veel waarde aan originaliteit en blijven vernieuwend.