Bij Oblac zijn we er trots op dat we jouw leren producten kunnen personaliseren. De personalisatie bieden wij aan door een monogram of lasergravure. Door het personaliseren van jouw bestelling of product kan je deze écht van jouw maken! 

Lasergravure

De Lasergravure maakt het mogelijk om een nog beter gepersonaliseerd design toe te voegen aan je product. Je krijgt bij ons de keuze om een tekst (zonder limiet) toe te voegen. Mocht je een afbeeldingen en/of een logo willen laten graveren, dan kan je ons momenteel enkel per mail een aanvraag doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk beoordelen of jouw afbeelding of logo geschikt is voor lasergravure. De laser werkt het gevraagde ontwerp permanent uit op het leer. Gebruik geen portretten, gekleurde of echte foto´s omdat de details kunnen vervagen. Wij nemen contact met je op als de tekst of afbeelding niet mogelijk is of niet voldoet aan de door ons vereiste normen.
 
Let op: Bij telefoonhoesjes wordt de tekst / afbeelding standaard in het midden van de backcover gelazerd. Bij overige producten bevindt de lasergravure positie zich in de rechteronderhoek van het lederen product. 
Personalisatie deskmat
Lasergravure Oblac

Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Monogram

Momenteel bieden wij geen monogram personalisatie aan in onze shop. Heeft u specifieke vragen hieromtrent, dan kunt u ons mailen via info@oblac.nl

Bij de monogram personalisatie kan je maximaal 5 letters naar eigen wens laten bedrukken op je bestelling. Al onze monogram personalisaties worden in onze eigen werkplaats gedaan. Hierbij maken wij gebruik van een kwalitatieve dieptrekmachine. Elk gepersonaliseerd product wordt door onze ervaren vakmensen met de hand gestempeld. Op dit moment is monogram personalisatie alleen beschikbaar voor geselecteerde producten.

Let op: Bij telefoonhoesjes wordt de monogram standaard in het midden van de backcover bedrukt. Bij overige producten bevindt de monogram positie zich in de rechterbovenhoek van het lederen product. 

Monogram graveren Oblac