Met zorg gemaakt, door jou.

Bij Oblac zijn we er trots op dat we jouw leren producten kunnen personaliseren. Alle lederwaren van Oblac zijn al uniek, maar door een gepersonaliseerde product van Oblac te bestellen ontvang je een nóg specialer product. Profiteer nu en personaliseer jouw lederwaren: appel watch bandjes, iPhone hoesjes of bureau onderlegger door je voorletters, een motiverende quote of een andere betekenisvolle boodschap te laten graveren.

Met onze uiterst nauwkeurige laser graveermachine is het mogelijk om een extra persoonlijk tintje toe te voegen aan jouw accessoire of geschenk. Of je nu een tastbare herinnering, een belangrijke datum of een naam op je lederwaren wilt laten graveren, of je nu een uniek cadeau zoekt voor vrienden of familie, of juist een persoonlijke boodschap wilt delen met je geliefde, dit is je kans. Een gegraveerde product is het perfecte geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, diploma-uitreikingen en zakelijke evenementen.

Maak je bestelling uniek.

Lasergravure.

Laser graveren is het proces waarbij met een laserstraal een ontwerp in het leeroppervlak wordt gebrand. eze machine gebruikt een krachtige laserstraal om nauwkeurig en subtiel het oppervlak van het leder te bewerken. Het proces begint met het invoeren van de gewenste ontwerpelementen, zoals initialen, een motiverende quote of een symbolische boodschap, in de graveersoftware. De laser wordt vervolgens geprogrammeerd om deze specifieke ontwerpelementen te volgen, waardoor het leder op de aangewezen plekken wordt gebrand. Door de precisie van de laser is het mogelijk om gedetailleerde en verfijnde gravures te creëren, waardoor het lederen product een uniek en persoonlijk karakter krijgt.

Beschikbaar voor alle producten

Op de desbetreffende product pagina kan je middels de knop 'Personaliseer je product' een voorbeeld zien van hoe de personalisatie wordt geplaatst op het product. Indien gewenst kan je natuurlijk een andere voorkeur hebben waar de personalisatie wordt geplaatst. In dat geval kan je bij de tijdens het afrekenen een opmerking plaatsten bij de bestelling.

Maak het persoonlijk.

Het perfecte cadeau.

Gepersonaliseerde lederwaren zijn geschikt als cadeau, geschenk of om gewoon jezelf te verwennen. Je persoonlijke boodschap, initialen of naam zullen jarenlang schitteren op onze producten. Dit zijn unieke en op maat gemaakte artikelen waarmee je iets persoonlijks kunt creëren.

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.