Leer en onderhoud

Ons leer.

Leer is een natuurproduct dat ademt en natuurlijke elasticiteit heeft. Al onze lederwaren worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Elk type leder heeft haar eigen kleur, textuur, patina en eigen karakter. Daarbij werken we samen met de beste en geronemeerde leerlooierijen uit Istanbul, Turkije. De hoge standaard aan materialen en perfecte afwerking in ons eigen atelier maken een volmaakt product.

vakmanschap

Ongeëvenaarde kwaliteit.

Kwaliteit

We maken enkel gebruik van wereldklasse leder en hoogwaardige materialen.

Beter met de tijd

Unieke patina.

Een van de unieke kenmerken van echt leer is dat het met de tijd een eigen patina ontwikkeld. Bij dagelijks gebruik zal het leder vlekken en krassen vervagen tot een rijk en glanzend patina dat exclusief is. Geen enkele lederen accessoire is hetzelfde en elk product vertelt zijn eigen verhaal.

Natuurproduct

bescherming.

Om het leer er optimaal te laten uitzien en het uiterlijk te beschermen, is het belangrijk om het met zorg te behandelen. Vermijd dat het leer nat wordt, vooral in de eerste maand van gebruik. Na een maand wordt het leer soepeler en beter in het afstoten van waterdruppels. Houd het leer uit de buurt van warmte en föhn het in ieder geval nooit, zelfs niet als het nat is geworden. Probeer het product incidenteel schoon te maken. Breng bijvoorbeeld olie of crème op het leer aan. Om je lederwaren in topconditie te houden kan je ze incidenteel waxen met de leerbalsem van Oblac.

Leersoorten

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.