Doe mee met de #StepsChallenge en maak kans op een gratis leren bandje

Wij hechten veel waarde aan bewegen en gezondheid. Juist in deze moeilijke periode willen we graag een steentje bijdragen om te bewegen en te sporten. Bewegen is namelijk een essentieel onderdeel van onze gezondheid. Daarom hebben wij een sportieve challenge gekoppeld aan een winactie.

Met een Apple Watch kun je je gezondheid en fitness gegevens verzamelen in de gezondheidsapp van Apple. Hiermee kun je bijhouden hoeveel stappen je op een dag aflegt, hoeveel calorieën je verband en je sportieve prestaties meten. Dit kan onder andere door in je activiteiten app je persoonlijke doelen te noteren en je ringen te sluiten.

Wij dagen je uit om zoveel mogelijk stappen te maken, door te wandelen of te sporten, om zo je gezondheid te bevorderen en op peil te houden. Heb jij een mooie sportieve prestatie neergezet, dan maak jij kans op een gratis leren Apple Watch bandje van Oblac t.w.v. € 69,-. Elke maand belonen wij één iemand die de beste sportieve prestatie heeft neergezet, oftewel wie de meeste stappen heeft gemaak!

De voorwaarden

Meedoen is heel erg makkelijk:

  1. Deel uiterlijk de laatste dag van de maand een foto, video of boomerang van je beste sportieve prestatie van die maand op social media (Facebook of Instagram). Zorg ook dat het aantal stappen duidelijk zichtbaar is op je Apple Watch. Hieronder hebben we hiervan een aantal voorbeelden toegevoegd.
  2. Tag @oblacleather in je bericht of story.
  3. Gebruik de hashtag #StepsChallenge.

 

 

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.