Altijd gratis bezorgd!
Volledig kalfsleer
Natuurlijk en Duurzaam


Bestel je iPhone 13 hoesje van leer bij Oblac. Dan ben je verzekerd van een kwalitatief kalfsleren telefoonhoesje, gemaakt van full-grain leer dat jarenlang meegaat. Uiteraard zijn onze iPhone 13 hoesjes perfect afgestemd op het model van je Apple iPhone 13. De hoesjes sluiten naadloos aan op alle features van het toestel. En ook met het hoesje om je smartphone kun je nog steeds moeiteloos gebruikmaken van je draadloze oplader. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan lederen hoesjes, die je telefoon voorzien van een net en professioneel uiterlijk. Omdat het perfect combineert met een nette werkoutfit is een leren hoesje een veelgekozen accessoire voor zakelijke smartphones.

Telefoonhoesje iPhone 13 onderhoud

Als je eenmaal hebt besloten om een leren telefoonhoesje voor je iPhone 13 aan te schaffen, wil je natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Je kunt zelf veel doen om het materiaal in goede conditie te houden. Vermijd bijvoorbeeld nat worden van het leer. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste maand dat je het hoesje in gebruik hebt. Daarna wordt het leer soepeler en stoot het waterdruppels beter af. Zorg ook dat het leer niet te warm wordt. Wanneer je je telefoonhoesje wilt reinigen, kun je het insmeren met een vette substantie, zoals olie of crème. Bij voorkeur kies je voor een speciaal leerproduct, zoals de Oblac leerbalsem. Deze zorgt ervoor dat het materiaal in topconditie blijft.

iPhone 13 hoesje leer bestellen

Heb je snel een iPhone 13 hoesje van leer nodig? Bestel dan direct een van de luxe modellen uit onze webshop. Je hebt deze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Heb je ergens vragen of opmerkingen over, of heb je hulp nodig bij je bestelling? Dan kun je ons elke werkdag telefonisch bereiken tussen 10.00 en 17.00 uur, of 24 uur per dag via e-mail. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Ook interessant:

Bureaulegger | Apple Watch 6 bandjes | Leren bureauaccessoires | Contact

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.