Ons verhaal

Onze waarden.

Bij Oblac Leather zien we de moderne technologie zoals de smartphone, smartwatch, computers en laptops als de hedendaagse versie van een zwaard: essentiële gereedschappen die de kracht hebben om de wereld te transformeren. Onze missie is om ervoor te zorgen dat deze techproducten altijd klaar zijn voor actie. Ongeacht welk product we creëren, blijven wij trouw aan onze kernwaarden: eersteklas Leder, hoogwaardige materialen, duurzaamheid en onberispelijke aandacht voor detail.

De kleinste details maken het grootste verschil

Elk detail telt.

In 2016 werd het idee van Oblac geboren. Twee goede vrienden richten het merk Oblac op met de overtuiging dat de kleinste details het grootste verschil maken. Vanuit de passie voor tech en de werkomgeving begonnen zij met het ontwerpen van moderne, praktische en kwalitatieve accessoire voor de werkomgeving, iPhone en iWatch. Een combinatie van elementen waar de meeste mensen dagelijks gebruik van maken en dus een moment om hoogwaardig vakmanschap in te zetten voor de finishing touch.

Oprichting

Oblac Leather is in 2017 opgericht met als eerste product: leren onderzetters voor glazen.

Van begin tot eindproduct

productie-proces.

Bij Oblac werken we nauw samen met de allerbeste ambachtslieden uit Istanbul met als doel een ongeëvenaard product neer te zetten, die je niet alleen fijner laat werken maar tegelijkertijd ook gelukkiger maakt. Wij maken gebruik van volledig kalfsleer wat resulteert in een lange, natuurlijke en duurzame levensduur. Al onze producten worden met oog voor detail met de hand gemaakt en met exacte precisie afgewerkt. Een ware masterpiece afkomstig van de handen van een ervaren artisan.

Internationaal

Door ons wereldwijd aanbod hebben wij ons avontuur uitgebreid naar Duitsland. Ook in Duitsland voldoen wij aan onze huidige service, zoals snelle en kostenloze verzending, 100 dagen bedenktijk en natuurlijk hoogwaardigde producten. Bezoek www.oblac.de.

de toekomst.

Wat is de volgende stap voor Oblac? We zullen blijven groeien en innoveren met nieuwe producten en ontwerpen, terwijl we trouw blijven aan onze waarden. We hopen dat je ons zult vergezellen op onze reis.

Gratis bezorging

Wereldwijde gratis en snelle verzending door betrouwbare logistieke partners.